5e januari

Igår var vi en sväng till Specialistmödravården och allt såg okej ut, tack och lov. Jag ligger på gränsen till havandeskapsförgiftning och blir jag sämre sätter dom igång förlossningen, men förhoppingsvis håller sig allt såhär och hon får stanna ett par veckor till :) Dom gjorde även ett ctg till och lillan sparkade och höll på så mycket att signalerna till maskinen försvann och den började larma haha. Vår livliga tjej ♥

Jocke är ledig ett par dagar nu och det är så skönt att ha honom hemma, vi har fått så himla mycket gjort här som jag i vanliga fall inte orkar (eller får) göra själv. Sen har vi båda blivit tokförkylda så det är skönt att bara skrota runt hemma. Meeen (haha nu känner jag mig som han i Comviq-reklamen :p), det var ju inte det jag skulle blogga om egentligen, utan att det är den 5e januari idag, dvs en månad till BF. EN MÅNAD. Vart tog tiden vägen? Åh, hon är så välkommen att komma typ när som helst nu :)


Kommentarer
Postat av: Tina 22 år - gravid vecka 35

Hoppas du slipper bli sämre, inge kul med havandeskapsförgiftning!! Däremot kan det säkert kännas skönt att veta att dom kör igång det hela då och att ni äntligen får er prinsessa, men vore ju skönt om du slapp åka på havandeskapsförgiftning ändå :)

2011-01-06 @ 10:33:20
URL: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0