Klippkort hos barnmorskorna?

Godmorgon!

Åh, jag måste börja med att säga att jag är alldeles uppspelt här för Malins skull, håller tummarna hårt nu för att något ska vara på gång :D


Vår söndag fick en fin liten tvist igår, med att vi fick åka in till förlossningen på kontroll. Kunde knappt kissa när jag vaknade, hade huvudvärk och blodtrycket var högt, så jag ringde in och barnmorskan jag pratade med tyckte jag skulle komma in eftersom jag var orolig.
Barnmorskan jag fick träffa var hur gullig som helst (har träffat henne en gång förut) men läkaren däremot.. "Du ligger på gränsen men det är ingen fara, men du är välkommen tillbaka om du blir sämre.." Eh jaha, tack, han kollade inte ens några prover. Men men. Idag ringde dom iallafall från Specialistmödravården för att min läkare här nere tydligen hade skickat en remiss dit och hon ville att jag skulle komma dit imorn igen och ta prover och sådär, så vi får väl se.. Lillan verkar iallafall fortfarande må bra och det är ju huvudsaken :)



Annars har helgen bestått av försäljning av min bil (måste ju ha en kombi nu hehe), och riktigt lördagsmys här men räkor & aioli och alkoholfri cider :) Tänkte skriva lite om nyårsafton och sådär också, men nu ska jag slänga igång en tvätt och göra mig iordning för ett besök hos min barnmorska (puh, man blir ju snurrig av allt :p)

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Tina 22 år - gravid vecka 35

Oj då, hoppas verkligen att allt är bra och att det fortsätter hålla sig bra...!

2011-01-04 @ 09:51:07
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej!

åh äntligen är vi hemma, vilken otrolig resa!

Du har något helt underbart och spännande framför dig!



allt gick så snabbt för mig att jag hann knappt reagera :)

vaknade 7.30 med värsta värken....gick upp...1h senare 2 värkar till....sen gick det så otroligt fort :)

Han är så underbar!



Hur mår du och bebis?

Kram

2011-01-04 @ 18:22:32
URL: http://iampregnant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0